Učitavanje…

COVID-19 obavestenje

Imajući u vidu aktuelnu epidemiološku situaciju i mere Kriznog štaba Republike Srbije, i radi sprovođenjasvih odluka kriznog štaba i mere koje su predložene kako bi se sprečilo dalje širenje koronavirusa i zaštitilo zdravlje kako klijenata tako i zaposlenih.

Odlukom republičkog kriznog štaba, obavezno je nošenje zaštitnih maski u javnom gradskom prevozu i u zatvorenom prostoru. U skladu s navedenom odlukom, u poslovnim prostorijama firme Meditech D.o.o. obavezno je nošenje zaštitnih maski, te sprovođenje drugih propisanih mera zaštite, što se odnosi kako na zaposlene tako i na klijente. Broj klijenata koji u isto vreme borave u službenim prostorijama Kompanije biće ograničen u skladu s veličinom prostora i preporučenim bezbednim rastojanjem između osoba. Na ulazu u naše poslovne objekte postavljene su zaštitne barijere s hemijskim sredstvima za dezinfekciju obuće, kao i vidna upozorenja o obavezi nošenja maski.

Naša je preporuka da zaštitnu masku nosite kad god se nađete u zatvorenom prostoru van svog doma, da držite propisanu distancu u odnosu na osobe koje se nalaze u vašoj blizini, da smanjite nepotrebne kontakte i da se blagovremeno javite lekaru ako osetite simptome bolesti. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi sebe i svoju porodicu i stati na put širenju opasnog virusa.

Оставите одговор